IMG_5964

022aangepastEveline Rietman

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in wat mensen beweegt, wat de ‘rode draad’ in iemands leven vormt, wat ook de reden was, dat ik Klinische- en Ontwikkelingspsychologie ben gaan studeren.
Na mijn studie wist ik nog niet precies welke kant ik ermee op wilde gaan, mensen weer op weg helpen stond in ieder geval vast. Vervolgens werkte ik op verschillende terreinen: binnen de GGZ, binnen de ouderenzorg en als trainer voor Mindfit. Dit bevestigde voor mij dat de levensverhalen van mensen mij erg interesseren en bij één van de trainingen van Mindfit, die ging over wat voor jou echt van belang is en hoe je het beste uit jezelf haalt, ontdekte ik dit mij erg boeit en enthousiast maakt.
Na de komst van onze 2 zoontjes was het idee voor Het kleine geluk coaching dan ook geboren, mensen weer op weg helpen en kijken wat voor hen van belang is bij hun loopbaan en/of persoonlijke leven.
Daarnaast merkte ik zelf als moeder op, en ook bij andere moeders, dat het soms fijn is om een iemand te hebben die met je meedenkt bij je keuzes en onzekerheden en het vinden van meer balans in je leven. Vandaar dat ik me ook op moeders wil richten.

Ik ben een enthousiast en betrokken persoon met een brede interesse. Wandelen/fietsen in de natuur, tuinieren, lezen, het theater, creatieve dingen doen, dingen ondernemen met mijn vriendinnen en man en kinderen zijn enkele van mijn hobby’s.
Graag kijk ik met je mee naar wat voor jou werkt/ bij je past.

Verzamelen

Van alles
wat ik tegenkom
neem ik een stukje
met me mee
als ik
dan iets nodig heb
draag ik altijd
een plan
een oplossing
een idee

(Van wie deze tekst is, weet ik niet. Ik las het tijdens mijn werk voor de GGZ en vond het een inspirerende tekst. Dat je van alles in je leven iets meeneemt, waar je later in je leven op terug kan grijpen. Een soort rugzak vol souvenirs.)